Co w działach po wykupieniu abonamentu?

Przekonaj się dlaczego naprawdę warto zapisać się na to forum

Co w działach po wykupieniu abonamentu?

Postprzez admin 18 maja 2009, o 16:36

Witajcie,

sporo z Was pyta co się znajduje w działach: Biznes, E-biznes, zarabianie pieniędzy i Uwodzenie, seks i erotyka. Rozumiem że chcecie wiedzieć w jakim stopniu opłaca się wykupić abonament dostępu do całego forum. Opłaca się, z kilkunastu różnych powodów :) Wymienię te najważniejsze:

1. Możesz pobrać sobie za darmo 47 filmów, 78 audiobooków, kursów i 17 ebooków wyjątkowo przydatnych w e-biznesie, programach partnerskich, zarabianiu w Internecie, uwodzeniu, udanym seksie i rozwoju osobistym. Wszystkie te materiały zostały starannie wyselekcjonowane, wybrałem tylko najlepsze.

2. W dziale e-biznes uruchomiłem klub, dzięki któremu możesz całkowicie za darmo zdobyć nowych, unikalnych użytkowników na swoją stronę internetową. Będziemy wzajemnie promować strony użytkowników i zdobywać coraz wyższe pozycje w wyszukiwarkach

3. Jeśli już współpracujesz w programach partnerskich, możesz polecać swoje własne linki partnerskie (reflinki) innym użytkownikom forum. Wszystkie tego typu posty i wpisy w dziale "Aktualności - dla wszystkich" będą konsekwentnie usuwane.

4. Tworzę specjalny dział "Jak Promować Program Partnerski KasaiSeks.pl" i dokładnie w nim opiszę najszybsze sposoby pracy, czyli co dokładnie robić, aby Twoje zarobki w tym programie partnerskim były jak największe. W programach partnerskich siedzę już parę lat, napisałem e-booka na ten temat więc coś tam wiem;)

5. Tylko z pełnym dostępem do forum możesz zarejestrować się w Programie Partnerskim KasaiSeks.pl i zarabiać aż z 3 rodzajów prowizji jednocześnie.

Generalnie, im dłuższy okres, na jaki wykupisz abonament, tym mniej wyniesie Twoja inwestycja. Możesz zaoszczędzić nawet 145 zł. Aby wykupić, przejdź do zakładki "Twój abonament" na górze strony.
www.GeniuszUwodzenia.com - naucz się zanim tego zabronią
admin
Joker z gwiazdą
Joker z gwiazdą

Re: Co w działach po wykupieniu abonamentu?

Postprzez admin 20 sie 2009, o 19:17

Do działu uwodzenie, seks i erotyka właśnie dorzuciłem wyjątkową instalację - rzut monetą. Kto był na szkoleniu, wie o co chodzi :D
www.GeniuszUwodzenia.com - naucz się zanim tego zabronią
admin
Joker z gwiazdą
Joker z gwiazdą

Re: Co w działach po wykupieniu abonamentu?

Postprzez artur2 12 lis 2009, o 13:12

naprawdę warto wykupić abo?
artur2
9-tka
9-tka

Powrót do Aktualności - dla wszystkich